Enquête ruimtelijke ontwikkelingen (26-03-2021)

Afgelopen woensdag verscheen de enquête over het project ruimtelijke ontwikkelingen. De vragen gaan over de vraagstukken rondom de verkeerssituatie in het centrum, een plaats voor de busremise (busgarage) en de vraag naar bedrijfsruimte.

Dit zijn grote vraagstukken voor onze gemeente en het college hoopt dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Het college is verheugd te kunnen melden dat de enquête naar ruim 700 panelleden is verstuurd. Tot donderdagochtend hadden al bijna 200 mensen de enquête ingevuld.

Enquête invullen

De enquête wordt verstuurd via het online platform Schitterend Schiermonnikoog. Heeft u zich hiervoor van tevoren aangemeld, dan heeft u de enquête in uw mailbox ontvangen. Is dit niet het geval? Kijk dan of deze in uw ‘ongewenste mail’ postvak terecht is gekomen. Op 1 april ontvangt u een herinneringsmail om de enquête in te vullen als u dit nog niet heeft gedaan.

Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u wel de enquête invullen? Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart. Vanaf 31 maart is aanmelden voor deze enquête niet meer mogelijk. Heeft u zich in de periode tussen 24 maart en 31 maart aangemeld dan ontvangt u op 1 april de hierboven genoemde herinneringsmail om de enquête in te vullen.

Aanmelden kan op www.schitterendschiermonnikoog.nl. U kunt de enquête invullen tot en met 4 april.

Schitterend Schiermonnikoog is een online platform van alle partners binnen het Nationaal Park. Ook de gemeente Schiermonnikoog is partner en kan dit platform dus gebruiken om enquêtes te versturen. U krijgt bij uw aanmelding enkele vragen over het Nationaal Park. Dit zit standaard in het platform ingebouwd.

Geen toegang tot internet

Mensen die geen toegang hebben tot internet, kunnen een papieren versie van de enquête opvragen via de Publieksbalie van de gemeente. Zij kunnen hiervoor bellen met 0519-535050.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ruimtelijke ontwikkelingen die momenteel op Schiermonnikoog spelen, wilt u de rapportages lezen die hierover zijn verschenen of heeft u vragen over Schitterend Schiermonnikoog? Kijk dan op Aanpak verkeer en zoektocht ruimte busremise en bedrijven - In de gemeente - Schiermonnikoog.