Huurwoning beschikbaar Burgemeester van den Bergstraat 22 (15-10-2020)

Er komt per begin november 2020 een huurwoning beschikbaar waarop u zich kunt inschrijven. Uw inschrijving dient voor maandag 2 november 2020 bij de gemeente binnen te zijn. Het is een seniorenwoning met een netto huurprijs van € 459,79. Inclusief servicekosten van € 5,61 en voorschot zonne-energie à €20,59 komt de bruto huurprijs op €485,99. Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Deze ontvangt u over het bedrag van € 459,79.

Aantal slaapkamers:                    2, waarvan één op de b.g.

Oppervlakte slaapkamers:           12,15 m²

Oppervlakte woonkamer:             19,37 m²

Oppervlakte keuken:                    6,79 m²

Berging aanwezig?                      Ja

Zolder aanwezig?                         Ja

Tuin/balkon/terras                         Tuin en terras

Reageren

Als u wilt reageren kunt u dit doen middels het inschrijvingsformulier. U kunt alleen met dit formulier reageren. Mocht u hier hulp bij nodig hebben, dan kunt u terecht bij de receptie van het gemeentehuis. Reageren kan tot en met zondag 1 november 2020 aanstaande. U kunt alleen reageren op deze woning als u ingeschreven staat op de lijst van woningzoekenden. Tussen sluiting van de reactietermijn en toewijzing van de woning zitten ongeveer twee weken. U ontvangt bericht of de woning aan u is toegewezen of niet.

Toewijzen

Voor het huren van een sociale huurwoning op Schiermonnikoog krijgt u voorrang als u economische en/of maatschappelijk gebonden bent aan Schiermonnikoog. Burgemeester van den Bergstraat 22 is een seniorenwoning. Er zijn twee volwaardige slaapkamers, één boven en één beneden. Er is één badkamer op de begane grond. Er mogen alleen huishoudens van maximaal twee personen in deze woningen. De seniorenwoningen worden ook als passend/ geschikt gezien voor woningzoekenden met een medische urgentie.

Voor meer informatie over het verkrijgen van een medische urgentie verwijzen we u naar het WMO-Loket van de gemeente Schiermonnikoog via telefoonnummer 06-11747797.