Paddenstoelenveiling start 1 oktober (30-09-2021)

De Gemeente Schiermonnikoog heeft in het voorjaar van 2021 alle paddenstoelen op het eiland vervangen en de 'ouden' geschonken aan de VVV op het eiland. De VVV zal deze paddenstoelen nu gaan veilen om met de opbrengst een skatebaan aan te kunnen leggen. De wens van onze kinderburgemeester Thijmen voor een skatebaan voor alle kinderen op het eiland is zo weer een stapje dichterbij.

Online-veiling

Van 1 oktober t/m 17 oktober worden 32 paddenstoelen geveild. U kunt dus eigenaar worden van zo'n uniek object door te bieden tijdens de online-veiling. Hoe het in zijn werk gaat kunt u lezen op de website van de VVV: https://www.vvvschiermonnikoog.nl/schiermonnikoog/paddenstoelenactie. Daar staat ook de link naar de veiling. De veiling start op 1 oktober om 12.00 uur en eindigt 17 oktober om 20.00 uur.

Loterij voor inwoners

Speciaal voor de inwoners van ons eiland is er een mogelijkheid om één paddenstoel te winnen, dit gaat via een loterij. Hoe? Op 6 oktober kunt u in Informatiecentrum Het Baken een lot van € 5,00 kopen bij de eilander kinderen die aanwezig zijn (alleen contante betaling mogelijk). Ze zijn van 15.00-17.00 uur aanwezig.

Mocht u door omstandigheden niet naar Het Baken kunnen komen op 6 oktober, laat het dan weten door vanaf 6 oktober te mailen naar monique@vvvschiermonnikoog.nl of te bellen met 06-16076730, we kunnen dan een lot naar u toe brengen!