De gemeente Schiermonnikoog heeft een nieuw website. De website heeft een vlotte en frisse uitstraling. De digitale toegankelijkheid is verbeterd en er zijn steeds meer producten online te regelen.

Ook is het mogelijk online afspraken te maken zodat bewoners op een door hen gekozen tijdstip bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs kunnen aanvragen. Verder zijn de gemeenteraadsvergaderingen te volgen via de website en het laatste nieuws staat op de voorpagina. Nieuw zijn de projectpagina’s met alle informatie over de lopende projecten.

Trots

Burgemeester Ineke van Gent: “Wij presenteren met trots onze nieuwe website. De site is toegankelijker, actueler en klantvriendelijker. Ik hoop dat wij u met onze nieuwe website nog beter van dienst kunnen zijn. Ik wens u veel genoegen met onze nieuwe site. Een mooi project van samenwerkingsverband De Waddeneilanden”..

Niet één, maar vijf nieuwe websites

Niet alleen Schiermonnikoog kreeg een nieuwe website. Ook de andere Friese Waddeneilanden en het Waddenkantoor lanceerden hun nieuwe websites. De nieuwe websites zijn een samenwerkingsproject vanuit het Samenwerkingsverband De Waddeneilanden.

Altijd in ontwikkeling

We blijven de website verder ontwikkelen. Zo gaan we de komende tijd verder met het herschrijven van teksten. Ook maken we formulieren zoveel mogelijk digitaal beschikbaar. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar uw mening. U kunt een reactie achterlaten via de button ‘uw mening’ rechtsonder op de verschillende pagina’s.