Vacature beleidsmedewerker civiel en groen

de gemeente Schiermonnikoog zoekt een

beleidsmedewerker civiel en groen voor 36 uur per week

Wat doet de beleidsmedewerker civiel en groen

Binnen een kleine gemeente als Schiermonnikoog denk je vanuit jouw deskundigheid mee over de inrichting van de leefomgeving en adviseert zelfstandig over de civiele infrastructuur en het groenbeleid. Je stelt kaders op voor het beleid en de uitvoering ervan, hebt kennis van relevante ontwikkelingen op het gebied van groen, water, riolering, wegen, verkeer en openbare verlichting. Je bent thuis in het aanbestedingsbeleid van civiele werkzaamheden en doet het management van civieltechnische projecten. Je bewaakt het proces en je bent aanspreekpunt. Een belangrijk onderdeel is het afwegen van diverse belangen, waarbij je het gezamenlijk belang herkent en in het oog houdt. Je stelt bestekken en kostenramingen op en rapporteert over de voortgang. Je adviseert ook over verkeer en vervoer op ons autoluwe eiland. Je werkt nauw samen met de coördinator buitendienst. Je hebt ook een actieve bijdrage in de rampenbestrijding/crisisorganisatie.

Wie zoeken wij?

Heb jij als beleidsmedewerker ervaring op het terrein van civiele techniek, verkeer en groen? Of heb je het vermogen om snel op een deel van deze werkterreinen je weg te vinden? Heb je enkele jaren relevante gemeentelijke werkervaring? Heb je minimaal HBO-niveau en ben je op de hoogte van wet- en regelgeving? Kun je goed prioriteiten stellen, heb je tact en een oplossings- en klantgerichte benadering?  Kun je goed luisteren, samenwerken, helder communiceren en sta je stevig in je schoenen? Dan zoeken wij jou! Laat in je sollicitatie zien hoe jij bij onze organisatie en op het eiland Schiermonnikoog past!

Wat bieden wij?

Een salaris van maximaal € 4.494,-bruto per maand (max. schaal 10, bij een fulltime dienstverband). Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrij besteedbaar budget via IKB met uitruilmogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. Een interessante werkplek voor een jaar met de intentie om tot een vast dienstverband te komen.

Geïnteresseerd?
Heb je nog vragen? Neem dan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (8.30 tot 12.00 uur) contact op met gemeentesecretaris René Thedinga (0519 535050).

Heb je belangstelling dan kun je tot en met 13 juni 2021 digitaal solliciteren via solliciteren@schiermonnikoog.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 23 juni 2021. Bij indiensttreding wordt gevraagd een actuele VOG te overleggen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

N.B. Geen acquisitie of aanbiedingen van bureaus.