Vacature jurist openbare orde en veiligheid

de gemeente Schiermonnikoog zoekt een

jurist openbare orde en veiligheid

voor 24 uur per week

Wie zijn wij?

Schiermonnikoog is met ongeveer 950 inwoners de kleinste gemeente van Nederland. Het eiland kenmerkt zich door natuur, ruimte, rust en stilte. Schiermonnikoog drijft in economische zin op toerisme met 300.000 gasten per jaar. Een groot deel van ons eiland heeft de status van Nationaal Park. Wij willen een goed voorzieningenniveau voor onze inwoners en gasten. Een uitdaging voor onze kleine, zelfstandige gemeente.

De organisatie bestaat uit 27 medewerkers die een goede dienstverlening aan onze inwoners en gemeentebestuur leveren. De meeste collega’s maken deel uit van de eilander gemeenschap. De lijnen tussen inwoners, bestuur en medewerkers zijn kort. Onze ambitie is ingewikkelde zaken zo eenvoudig mogelijk oplossen en dichtbij de mensen te staan.

Wat doet de jurist openbare orde en veiligheid

Je adviseert zelfstandig over het juridische beleid rond openbare orde en veiligheid en richt je daarbij op bijzondere wetgeving, crisisorganisatie, brandveiligheid en algemene juridische advisering. Denk hierbij ook aan beleid op het terrein van ondermijning. Ook advisering over APV en evenementen hoort bij jouw pakket. Je adviseert portefeuillehouders rechtstreeks en doet juridische bestuurlijke ondersteuning.

Wie zoeken wij?

Heb jij als beleidsmedewerker juridische ervaring,  enkele jaren werkervaring in de openbare orde en veiligheid? Heb je minimaal HBO -niveau en op dit niveau juridisch inzicht? Heb je een oplossings- en klantgerichte benadering en kun je goed luisteren, samenwerken, helder communiceren en sta je stevig in je schoenen? Dan zoeken wij jou! Laat in je sollicitatie zien hoe jij bij onze organisatie en op het eiland Schiermonnikoog past!

Wat bieden wij?

Een salaris van maximaal € 4.494,-bruto per maand (max. schaal 10, bij een fulltime dienstverband). Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrij besteedbaar budget via IKB met uitruilmogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. Een interessante werkplek voor een jaar met de intentie om tot een vast dienstverband te komen.

Geïnteresseerd?


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met gemeentesecretaris René Thedinga (0519 535050).

Heb je belangstelling dan kun je tot 21 januari 2021 digitaal solliciteren via solliciteren@schiermonnikoog.nl. Bij indiensttreding wordt gevraagd een actuele VOG te overleggen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

N.B. Geen acquisitie of aanbiedingen van bureaus.