Wij zoeken tijdelijk (in ieder geval voor 2 jaar) een

Administratief medewerker duurzaamheid en registratie (18 uur per week)

Wat doet de medewerker duurzaamheid en registratie?

Jij verwerkt de binnenkomende aanvragen voor subsidies Duurzaamheid en leningen op het gebied van Duurzaamheid en handelt deze af. Daarnaast ondersteun je bij  het inplannen van afspraken, het organiseren van bijeenkomsten en het beantwoorden van vragen vanuit inwoners. Je werkt samen met een paar collega’s waar veel verschillende onderwerpen aan de orde komen. Dit combineer je met een ander taakgebied, namelijk dat van registratie en publicatie. Het is  belangrijk dat de gemeente de juiste gegevens bijhoudt en publiceert over adressen en geografie. Via de BAG en de BGT stelt de gemeente gegevens beschikbaar. Voor de  BAG- en BGT registratie werken we samen met de gemeente Leeuwarden. Van jou wordt verwacht dat je wijzigingen in de gegevens op tijd door geeft aan onze collega’s daar.

Verder publiceer je de besluiten die het College van Burgemeester en Wethouders heeft genomen via de applicatie DROP.

De verhouding is 0,3 fte duurzaamheid en 0,2 fte registratie en publicatie.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een collega op MBO-niveau die zich thuis voelt in deze klantgerichte en administratieve functie. Heb jij affiniteit met de taken van een gemeente? Ben je digitaal vaardig (MS Word en Excel) en ben je snel thuis in de specifieke applicaties? Werk jij zorgvuldig, nauwkeurig en gestructureerd en kun je goed het overzicht bewaren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

We bieden een baan voor in ieder geval 2 jaar.

Een salaris van maximaal € 1.806,- (18/36 x 3.612,- (18 uur) bruto per maand (max. schaal 7). Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrij besteedbaar budget via IKB met uitruilmogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen? Neem dan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (8.30 tot 12.00 uur) contact op met mevr. N. Laninga via 0519 535050 of via postbus20@schiermonnikoog.nl. Heb je belangstelling dan kun je tot en met 11 juni 2023 digitaal solliciteren via solliciteren@schiermonnikoog.nl.

Bij indiensttreding wordt gevraagd een actuele VOG te overleggen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

N.B. Delen van deze vacature is welkom. Geen acquisitie of aanbiedingen van bureaus.