Is RO jouw vakgebied en wil jij vanuit die deskundigheid bijdragen aan de ontwikkeling van het eiland Schiermonnikoog? Dan is dit jouw kans.

In deze baan ben je verantwoordelijk voor het:

  • ​​​​​​​adviseren over juridisch-planologische aspecten van ruimtelijke ontwikkelvraagstukken en actualisatie van bestemmingsplannen;
  • coördineren en verzorgen  van het besluitvormingstraject van planologische en juridische procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, afwijkingsbesluiten).

Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken houdt, snel kan schakelen, het overzicht bewaart en prioriteiten stelt. Je werkt zelfstandig en zoekt de samenwerking met directe collega’s en ook met mensen op het eiland en in je netwerk. Je staat stevig in je schoenen in een politiek-bestuurlijke omgeving. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen professionele opvattingen en adviezen en tegelijkertijd meedenkt in oplossingen.

Wat vragen wij?

  • Minimaal HBO met uitgebreide kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en de juridische aspecten daarvan.
  • Kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken
  • Enkele jaren relevante werkervaring binnen een gemeentelijke overheid.

Wat bieden wij?

Een salaris van maximaal € 4.671,-bruto per maand (max. schaal 10, bij een fulltime dienstverband). Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vrij besteedbaar budget via IKB met uitruilmogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden.

Een interessante werkplek voor een jaar met de intentie om tot een vast dienstverband te komen.

Tijdens de inwerkperiode is het belangrijk om grotendeels op het eiland te zijn. Daarna is het ook mogelijk te combineren met thuiswerken, het zogenaamde hybride werken. 

Geïnteresseerd?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je nog vragen? Neem dan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (8.30 tot 12.00 uur) contact op met René Thedinga (gemeentesecretaris) via 0519-535050 of via e-mail: postbus20@schiermonnikoog.nl.

Heb je belangstelling? Dan kun je digitaal solliciteren via solliciteren@schiermonnikoog.nl.

Bij indiensttreding wordt gevraagd een actuele VOG te overleggen.

​​​​​​​Delen mag altijd, graag zelfs! Geen acquisitie of aanbiedingen van bureaus.