Startpagina

Afspraak maken
 • Ondernemers krijgen op verzoek uitstel van betaling gemeentelijke belastingen

  Als gevolg van de maatregelen die het Rijk heeft genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan,…

  Lees meer
 • Het coronavirus raakt veel sectoren. Wij begrijpen dat er nu veel op u afkomt als ondernemer en dat u vragen heeft. Hieronder vindt u de regelingen voor ondernemers en de…

  Lees meer
 • Op Schiermonnikoog zien we wat elders in Frysl├ón ook gebeurt: een oplopend aantal besmettingen. Waarschijnlijk afkomstig van meerdere bronnen. De huisarts en de gemeente zijn met de GGD in…

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie