Startpagina

Afspraak maken
  • Het college van burgemeester en wethouders nam vandaag een aantal besluiten naar aanleiding van het eindrapport Ruimtelijke ontwikkelingen Schiermonnikoog. Zoals verwacht blijkt uit het…

    Lees meer
  • Er komt per 1 juni 2021 een kleine eengezinswoning beschikbaar waarop u zich kunt inschrijven. Uw inschrijving dient voor maandag 24 mei 2021 bij de gemeente binnen te zijn. Het is een woning…

    Lees meer
  • Wilt u meedenken over hoe we onze huizen en gebouwen in de toekomst, duurzaam kunnen verwarmen? Graag! We nodigen u van harte uit om uw tips, ideeën en eventuele zorgen met ons te delen via…

    Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie