Startpagina

Afspraak maken
 • Op 4 december zijn de milieustraat en benzinepomp gesloten  Een gedeelte van de Veerweg heeft tussen 10.30 en 13.00 uur geen stroom ivm werkzaamheden door Liander.

 • Wegafsluitingen 27-11-2020

  Karelspad

  Wegens werkzaamheden door Liander is het Karelspad op 1 en 2 december afgesloten voor alle verkeer.

  Gedeelte Reeweg

  Vanwege de aanleg van een persleiding is een gedeelte…

  Lees meer
 • Op dinsdag 1 december om 20.00 uur is er een beeldvormende raadsbijeenkomst over de overdracht van het bevoegd gezag van Yn de Mande naar de gemeente.

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie