Startpagina

Afspraak maken
  • Op vrijdag 3 juli ontving Hilbert de Vries de Koninklijke Onderscheiding van burgemeester Ineke van Gent. Geen verrassing deze keer want de heer de Vries kreeg op 24 april de oorkonde al uitgereikt.

    Lees meer
  • De raadsvergadering op dinsdag 7 juli begint om 19.30 uur. Als u wilt inspreken over onderwerpen die op de agenda staan dan kunt  tot 12 uur op de dag van de vergadering contact opnemen met…

  • RenĂ© Thedinga wordt de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Schiermonnikoog.  Het college van burgemeester en wethouders heeft hem benoemd per 1 september 2020.

    Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie