Startpagina

Afspraak maken
  • Op vrijdag 6 augustus is er weer een vaccinatieronde op ons eiland. Jongeren van 12 tot 18 jaar krijgen hun tweede vaccinatie. Zij zijn ge├»nformeerd over het exacte tijdstip. Bent u inwoner…

    Lees meer
  • Er komt per begin september (in overleg) 2021 een sociale huurwoning beschikbaar waarop u zich kunt inschrijven. Uw inschrijving dient voor maandag 16 augustus 2021 bij de gemeente binnen te…

    Lees meer
  • Burgemeester Ineke van Gent van de gemeente Schiermonnikoog riep gasbedrijf ONE-Dyas afgelopen dinsdag op zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en niet te gaan boren naar gas in…

    Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie