Startpagina

Afspraak maken
 • Ook dit jaar organiseert de gemeente een uitgebreid programma rondom de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s). Op vrijdag 24 september bent u van harte welkom op het Willemshof en voor het…

  Lees meer
 • Minister Stef Blok van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat bracht donderdag 2 september een werkbezoek aan Schiermonnikoog. Het college sprak met de minister over de leefbaarheid…

  Lees meer
 • Leefbaarheid belangrijk thema bij vernieuwd bestemmingsplan Dorp

  Het college van burgemeester en wethouders legt het voorontwerp bestemmingsplan dorp ter inzage vanaf vrijdag 3 september.…

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie