Startpagina

Afspraak maken
 • Maandag 9 december vervallen de afvaarten van 18.30 uur vanaf Lauwersoog en 19.30 uur vanaf Schiermonnikoog. 

  Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de website van Wagenborg…

 • Iedereen die ingeschreven staat als woningzoekende bij de gemeente Schiermonnikoog, moet deze inschrijving voor 1 januari 2020 (opnieuw) bevestigen. Woningzoekenden die zich na 1 september…

  Lees meer
 • Lid rekenkamercommissie 

  De rekenkamercommissie De Waddeneilanden is een gezamenlijke commissie van de vijf Waddeneilandgemeenten (Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling, Texel en…

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de impuls duurzaamheid en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie