Startpagina

Afspraak maken
 • Donderdag verscheen het rapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid over de containerramp met de MSC Zoe. De Waddenburgemeesters zijn blij met de aanbevelingen die de Onderzoeksraad…

  Lees meer
 • De Groene Brief 26-06-2020
  Een duurzaam, zelfstandig & economisch gezond eiland

  Het college roept alle inwoners op om te laten zien hoe hun droom van een duurzaam, zelfstandig en economisch gezond eiland eruit ziet.…

  Lees meer
 • Om fietsers, voetgangers en winkelend publiek meer de ruimte te geven, heeft het college besloten het centrum van het dorp twee maanden (juli en augustus) meer autoluw te maken. Dit betekent…

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie