Startpagina

Afspraak maken
  • In 2018 is Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. Op 26 en 27 januari is de feestelijke start van het culturele jaar van Leeuwarden-Fryslân 2018 (LF 2018).

    Vrijdagavond 26…

    Lees meer
  • Wetterskip Fryslân maakt bekend dat het Ontwerp Beheernota duinwaterkeringen vanaf 15 januari 2018 gedurende zes weken digitaal is in te zien via

  • Sinds maandag 8 januari heeft Schiermonnikoog opnieuw een volwaardig kinderdagverblijf met mogelijkheden tot buitenschoolse opvang. Daarmee is er een eind gekomen aan onzekerheid voor veel…

    Lees meer
Meer nieuws

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u gebruikmaken van een van onze zes unieke doorstroomwoningen. Deze appartementen zijn bedoeld voor mensen die op Schiermonnikoog werken en in de toekomst een woning willen kopen.

Voor meer informatie:

Projectinformatie

Doorstroomwoningen

Trouwen

Misschien wilt u op Schiermonnikoog trouwen omdat u een band met het eiland heeft, misschien kwam u hier als kind op vakantie. Het kan ook zijn dat u uw huwelijksaanzoek op het strand van Schiermonnikoog kreeg. Tijdens het huwelijk wil het bruidspaar het eiland beleven. Dat kan!

Voor meer informatie