Startpagina

Afspraak maken
 • Voorkom natuurbrand 12-08-2022

  Het is in deze periode zeer droog en de kans op een natuurbrand is groot. Om natuurbrand te voorkomen moeten we extra voorzichtig zijn. In het natuurgebied zijn smeulende resten van een…

  Lees meer
 • Op donderdag 28 juli werd de uitslag van de Schoonste Strand Verkiezing 2022 bekend gemaakt. Schiermonnikoog won de titel Schoonste Strand van de Wadden. Daarnaast wist Schiermonnikoog ook de…

  Lees meer
 • Bij de veerhaven aan de oostzijde van de terp van het Wagenborggebouw heeft de gemeente een paar jaar geleden fietsenhokken geplaatst. Deze fietsenstallingen zijn bestemd voor de fietsen van…

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie