Startpagina

Afspraak maken
  • Op woensdag 21 april van 20.00-22.00 uur krijgt de gemeenteraad van Schiermonnikoog een presentatie over de kabelroute Net op Zee van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).…

    Lees meer
  • Als Dursum Eilaun Schiermonnikoog moeten we nadenken over de manier waarop we energie gebruiken. Hoe zorgen we ervoor dat we minder energie verbruiken? En gaan we de energie die we wel nodig…

    Lees meer
  • De burgemeesters van de Waddeneilanden hebben deze week een oproep gedaan aan de voorzitters van de Veiligheidsregio’s Fryslan en Noord-Holland om de terrassen weer zo snel mogelijk te openen

    Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie