Startpagina

Afspraak maken
 • Op donderdag 2 december 2021 organiseren we een online bijeenkomst in het kader van het project Dursum Eilaun. 
  Tijdens deze bijeenkomst ronden we het project Dursum Eilaun voor dit jaar af.…

  Lees meer
 • Zijn uw reisbestemmingen goed bereikbaar? Laat het weten!

  Jobinder verzorgt het Wmo- en leerlingenvervoer in Noordoost Frysl├ón. Misschien maakt u of uw kind er al gebruik van. We horen…

  Lees meer
 • Op woensdag 8 december kunnen inwoners van Schiermonnikoog van 60 jaar en ouder een boosterprik krijgen tegen het coronavirus.

  Een COVID-19-boostervaccinatie is een extra vaccinatie…

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie