Startpagina

Afspraak maken
 • Global Goals week 20-09-2020

  Deze week is het global goals week op Schiermonnikoog. Iedere dag besteden we via de gemeentelijke facebookpagina aandacht aan één van de eilander bedrijven, personen of initiatieven die…

  Lees meer
 • Om gasten op Schiermonnikoog goed wegwijs te maken, staan er borden en paddenstoelen op veel kruispunten. Een groot deel van de bewegwijzering door paddenstoelen is verouderd en niet altijd…

  Lees meer
 • Op dinsdag 15 september werd mevrouw Marja Been geïnstalleerd als raadslid van de gemeente Schiermonnikoog.

  Lees meer
Meer nieuws

Duurzaam eiland

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland, maar met grote ambities. Hier vindt u onder andere informatie over de regeling regentonnen en het energieloket.

Meer informatie

Wonen

Zoekt u informatie over huurwoningen op Schiermonnikoog? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Trouwen op Schiermonnikoog

Trouwen op een van de breedste stranden van Europa of op een andere sfeervolle trouwlocatie? Schiermonnikoog heeft alles te bieden voor een perfecte huwelijksdag.

Meer informatie

Doorstroomwoningen

Wilt u komen werken op Schiermonnikoog, maar nog niet direct een woning kopen? Dan kunt u misschien gebruikmaken van een van onze unieke doorstroomwoningen.

Meer informatie

Zorg en welzijn

Bij zorg en welzijn kunt u terecht voor vragen over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden. Kijk hier ook voor informatie over werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden.

Meer informatie

Sport en recreatie

Kijk hier voor informatie over vliegeren en kiten, paardrijden, hondenlosloopgebieden, een evenement organiseren en nog veel meer.

Meer informatie